Mag ik je een tip geven?

Raymond Guillonard

Denk goed na voor je alle goede raad opvolgt.

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je gaat met veel inzet aan de slag. En binnen een paar weken vallen ze op de deurmat.

Alle brochures, brieven, aanbiedingen, kortingen en ga maar door, van allerlei bedrijven die jou advies willen geven. Die voor jou het allerbeste product hebben wat er bestaat. Iedereen wil een graantje meepikken van jouw verdiende centjes.

Mijn tip aan mijn klanten?? Even contact met mij opnemen als ze een brochure hebben ontvangen en als ze interesse hebben. Een telefoontje, een email, zo gedaan, en even overleggen of een aanbieding interessant is of niet. Ik verdien niets aan hun aanbieding en zal ook jou eerlijk adviseren. In de eerste jaren van het ondernemer zijn leer je alle fijne kneepjes van het zelfstandig zijn. Ik wil je daarbij graag behulpzaam zijn.

Komen er bijzondere zaken op je pad ??

Je wilt investeren in jouw bedrijf, je hebt een offerte waar je niet uitkomt, je gaat samenwonen, je wil een ander bedrijfspand, je gaat scheiden, je diensten uitbreiden, personeel aannemen.

Allerlei zaken die invloed hebben op jouw administratieve zaken. In sommige gevallen worden verzekeringen afgebouwd of uitgebreid, in andere gevallen is het belangrijk om goede contracten te maken. In alle gevallen komen we er samen uit. Wijs ik je de weg naar de beste oplossing. Leer ik je te denken in mogelijkheden en niet te denken in problemen.

 

 

: Ervaren, deskundig, goed advies en een helpende hand.....