Verzekeringen en pensioen.

Raymond Guillonard

Nee, ik verkoop geen verzekeringen..

Ik heb jarenlang in de verzekering- en pensioenadvisering gewerkt en heb veel inhoudelijke kennis op gedaan. Die kennis gebruik ik nu om jou optimaal te kunnen adviseren.

Er zijn veel tussenpersonen en/of banken die verzekeringen aan je verkopen, en je adviseren in je pensioenopbouw in Nederland. Zijn al deze adviseurs wel onpartijdig in hun advies. Als tussenpersoon ontvangen de adviseurs bij de ene verzekeringsmaatschappij meer provisie dan bij de andere. Na wijzigingen in de regels gaan tussenpersonen straks rechtstreeks kosten aan jou in rekening brengen. En een bank heeft altijd alleen haar eigen producten, die ze aanbieden. Het komt zeker voor dat ze adviseren wat het beste is voor hen, in plaats van het beste voor jou.

Als ondernemer heb je te maken met noodzakelijke verzekeringen, daar ontkom je niet aan. Ik adviseer jou volledig onafhankelijk en nadat het juiste pakket is besproken, vergelijken we de aanbieders. Uiteindelijk heb je een pakket wat bij jou past en niet bij een tussenpersoon.

Heb je al eens over je pensioen nagedacht?

Je werkt voor jezelf, dus een pensioen opbouwen is ook iets wat je zelf moet regelen. In loondienst regelt je werkgever dat. Pensioen opbouwen kan op verschillende manieren. Ik vertel je wat voor jou de beste opbouw is. Ik laat je zien wat je na je pensionering te besteden hebt. Blijven werken tot je dood wil toch niemand ?? En van het AOW alleen kun je niet rondkomen in ons land.

 

 

logo : Ervaren, deskundig, goed advies en een helpende hand......